Anlık Bildirim

Qualcomm, Snapdragon 810 cephesini genişletiyor

Qualcomm, Snapdragon 810 cephesini genişletiyor

Önce aşırı ısınma problemi nedeniyle Samsung'un Galaxy S6 amiral gemi modelinde kullanmaktan vazgeçtiği iddiası gündeme gelen Snapdragon 810 ile ilgili hemen ardından LG de ısınma sorununa rastladıklarını açıklamıştı. Şimdi ise Qualcomm adeta meydan okuma şeklinde bir açıklama yayımladı. 

Firma hali hazırda Snapdragon 810 yongaseti ile çalışacak yaklaşık 60 üst seviye mobil cihazın üretim aşamasında olduğunu açıkladı. Bu listenin içerisinde hangi modellerin olduğu bilinmiyor ancak Galaxy S6 modelinin olmadığını en azından tahmin ediyoruz. 

Qualcomm önümüzdeki dönemde daha fazla üreticinin kervana katılacağını ifade etti. Açıklamada yer alan üreticilerin sözcülerinin demeçleri de önümüzdeki dönemde bizi bekleyecek olan muhtemel amiral gemi modellerini de ortaya çıkarmış oldu. Bunlar Motorola Mobility, Sony, Oppo ve Microsoft şeklinde sıralanıyor. 

Şimdilik Snapdragon 810 yongasetinin ne derece ısındığı ve önümüzdeki dönemde kullanıcıya bunun nasıl yansıyacağı bilinmiyor. Özellikle LG G Flex 2 ve Xiaomi Mi Note Pro modellerinin tüketici ile buluşmasının ardından fikir sahibi olabileceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3470 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
snapdragon 810, qualcomm
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim