Anlık Bildirim

Rambo: Last Blood filminden ilk fragman geldi

Bu kez insan kaçakçıları ile mücadele eden yılların eskitemediği komando John Rambo yine zorlu bir maceraya atılıyor. Rambo: Last Blood filminden ilk fragman geldi.

Sinema dünyasının son 37 yılına damga vuran ve unutulmaz kahraman rollerinden birisini kazandıran Rambo efsanesi sona eriyor. Adeta Sylvester Stallone ile birlikte yaşlanan Rambo serisinin beşinci filmi için ilk fragman geldi.

Rambo: Last Blood hikayesi ne?

Rambo: Last Blood filmi adından da anlaşılacağı üzere serinin başlangıcı olan Rambo: First Blood filmine atıf yapıyor. Arizona'daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışan John Rambo yine tehlikeli bir maceraya atılıyor.

Soğuk savaş dönemine denk geldiği için ilk üçlemede ağırlıklı olarak Ruslara karşı mücadele eden John Rambo serisi yavaş yavaş eksen kayması yaşadı. Dördüncü filmde Tayland-Burma sivil savaşına değinen seri şimdi ise insan kaçakçılığına odaklanıyor.

Şiddetten elini ayağını çeken ve gündelik işlerle geçimini kazanmaya çalışan Rambo arkadaşının torunun Meksika sınırında kaybolması üzerine harekete geçer. Bu kez karşısında acımasız bir kaçakçı grubu vardır. Rambo: Last Blood sonbaharda vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8152 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, rambo: last blood ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim