Anlık Bildirim

Razer Phone 2'nin Snapdragon 845 ile geleceği onaylandı

Razer'ın yeni nesil oyuncu telefonuyla ilgili detaylar netleşiyor. Chroma LED aydınlatma sistemi ile gelmesi beklenen telefon gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alacak.
Razer'ın önümüzdeki aylarda Razer Phone 2'yi piyasaya sürmesi bekleniyor. Kısa süre önce Geekbench'de görünen telefonun küçük çapta bazı yükseltmelerle geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise AnTuTu'da listelenmesi ile birlikte şirketin ikinci nesil oyun telefonundan neler bekleyebileceğimiz konusunda daha iyi bir fikir sahibi olmuş durumdayız.
AnTuTu listesine göre Razer Phone 2, yeni nesil amiral gemilerine güç veren Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile gelecek. Ayrıca 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte 2560 × 1440 piksel çözünürlükte bir ekran taşıdığı belirtilse de ekranın büyüklüğü konusunda herhangi bir bilgi verilmemiş.

Chroma LED aydınlatma iddiası

Razer Phone 2'nin kutudan Android Pie işletim sistemi ile çıkmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Zira AnTuTu'da listelenen akıllı telefon Android 8.1 Oreo çalıştırıyor. Yine de en son sürümle gelme durumu olabilir ancak eldeki verilere göre bir önceki Android sürümü yüklü görünüyor.
Daha önce de belirttiğimiz gibi Razer Phone ve devam modeli arasındaki fark asgari düzeyde olacak gibi duruyor. Bununla birlikte şirketin Chroma LED aydınlatma sistemi kullanmayı planladığı ve tasarımda bazı değişikliklere gidebileceği söyleniyor. Ancak bunun PC oyunlarıyla ve diğer Razer çevre birimleriyle senkronize olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim