Anlık Bildirim

Razer, yeni oyun kayıt kartını duyurdu

Konsolunuzda oyun oynarken yazılım tabanlı kayıt çözümlerinden uzak durmak istiyorsanız, Razer Ripsaw kayıt kartı ile Full HD 60Hz seviyesinde kayıt yapabileceksiniz.

Razer, yeni oyun kayıt kartını duyurdu Tam Boyutta Gör
 

Oynadığınız oyunu kaydedebilmeniz için donanım veya yazılım tabanlı pek çok çözüm mevcut. Yine de bunların ekserisi, anında paylaşım yapabileceğiniz şekilde geliştirilmiş. Razer, donanım tabanlı kayıtlara ilgi duyanlar için yeni bir kayıt kartı duyurdu.

Razer Ripsaw adındaki kayıt kartı, konsollardan HDMI ile oynanış videolarını kaydetmenizi sağlıyor. Ayrıca çoklu kablo desteği ile komponent çıkış üzerinden eski konsolları da bağlayabiliyorsunuz. Cihaz, 1080p 60Hz olarak sıkıştırılmamış bir şekilde oyun kaydı yapabiliyor.

Konsolun en büyük eksiği, bir depolama belleği yer almaması. Bu bakımdan, kayıtları USB 3.0 üzerinden bir bilgisayara aktarmanız gerekiyor. Bu bilgisayarın da Windows işletim sistemi, en düşük Intel Core i5-4440 işlemci ve Nvidia GeForce GTX 660 veya eşdeğer AMD ekran kartı olması gerekiyor. Yani karta sahip olmak isteyenlerin, bu konfigürasyonu mutlaka karşılaması gerekiyor.

Open Broadcaster Software (OBS) ve XSplit gibi kayıt uygulamalarına uyumlu olarak gelen Razer Ripsaw kayıt kartı, 180$ fiyat etiketine sahip. Ürünün satışına başlanmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim