Anlık Bildirim

Realme 4 beklenenden erken gelebilir

Realme 3 modeli tanıtılalı yalnızca üç ay olmasına rağmen, firmanın Realme 4 hazırlığında olduğu öğrenildi. Cihazın kutusunu içeren bir video ortaya çıktı. Teknik özellikleri şimdilik belirsiz.
Realme 4 beklenenden erken gelebilir Tam Boyutta Gör
Çin’in yükselen firmalarından Realme, uygun fiyatlı telefonlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışıyor. Realme 3 modeli de Mart ayında tanıtılmıştı. Aradan fazla zaman geçmemesine rağmen Realme 4 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. Cihazın kutusu bir videoda görüldü.

Teknik özellikleri belirsiz

Firmanın son tanıttığı ürünlerden biri Realme X modeliydi. Realme X Full HD+ AMOLED ekran, açılır kapanır ön kamera mekanizması, ekran üzerinden parmak izi okuma, 48 MP Sony IMX586 ana kamera sensörü, 8 GB’a kadar RAM vb. amiral gemisi özellikleri Snapdragon 710 yonga seti ile birlikte sadece 218 dolar fiyata sunuyor. Bu modelin bazı bölgelerde Realme 4 Pro olarak tanıtılması bekleniyor. Haberimizin konusu olan Realme 4 ise haliyle kırpılmış bir model olarak karşımıza çıkacak.

Realme 4’e ait olduğu belirtilen bazı görseller bulunsa da bu görseller farklı Realme modellerinin Photoshop ile düzenlenmiş hali gibi gözüktüğü için haberimize eklemedik. Teknik özellikleri konusunda da elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Kısacası Realme 4 beklenenden çok daha erken tanıtılacak gibi. Cihazın tanıtım tarihi yaklaştıkça hakkındaki sızıntılar artacaktır. Her zaman olduğu gibi Realme 4’ün en çok merak edilen kısmı fiyatına kıyasla sunduğu özellikler olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim