Anlık Bildirim

Realme X2 Pro'nun ilk resmi basın görseli yayınlandı

Avrupa'da da piyasaya sürülecek Realme X2 Pro'yu mavi rengiyle gözler önüne seren ilk resmi basın görseli paylaşıldı. Merakla beklenen akıllı telefon 15 Ekim tarihinde tanıtılacak.
Merakla beklenen Realme X2 Pro, 15 Ekim'de İspanya ve Çin'de düzenlenecek etkinliklerde tanıtılacak. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biri akıllı telefonun ilk resmi basın görselini yayınladı. “Poseidon” adlı mavi renkte karşımıza çıkan Realme X2 Pro, arka panelinin merkezine yerleştirilmiş dörtlü kamera sistemi ile dikkat çekiyor.

Realme X2 Pro Özellikleri

Amiral gemisi telefon 90 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç FHD+ AMOLED ekrana gelecek. Gücünü ise Snapdragon 855+ yonga seti ve 6 GB RAM'den alacağını biliyoruz. Cihazın farklı depolama seçenekleri ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Realme X2 Pro'nun dörtlü kamera sistemi 64 megapiksel ana sensör, 3x optik zoom özellikli 13 megapiksel telefoto lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşacak. Ön tarafında ise 16 megapiksel selfie kamerasının görev yapacağını belirtelim.
Çinli şirket daha önce de amiral gemisi telefonun Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlör ile geleceğini ve 50W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisine sahip olacağını açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim