Anlık Bildirim

Realme X2 tanıtıldı: Snapdragon 730G, 64 MP kamera ve 4.000 mAh batarya

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin merakla beklenen yeni modeli Realme X2 resmen tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatıyla dikkat çeken cihazın detayları ve fiyatı.
Akıllı telefon üreticisi Realme yaklaşık 10 gün önce Realme XT adlı akıllı telefonunu duyurmuştu. Şirket bugün ise uzun bir süredir merakla beklenen Realme X2 modelini tanıttı.

Kablosuz kulaklık modelini de tanıttı

Realme X2, şirketin XT modeline dayanıyor, ancak Snapdragon 730G yonga seti, 32 MP selfie kamerası, 64 MP dörtlü arka kamera (64MP + 8MP + 2MP + 2M) ve 30W VOOC Flash Charge 4.0 desteğine sahip. Cihaz aynı zamanda bir NFC çipi de barındırıyor. Realme X2 ayrıca 8 MP ultra geniş açılı kamera ve gerçek zamanlı bokeh video kaydı gibi XT modelinde görmediğimiz kamera özellikleriyle birlikte geliyor.
Akıllı telefon 6.4 inç FHD+ Super AMOLED bir ekran ve ekrana gömülü bir parmak izi okuyucuya sahip. ColorOS 6 sürümünü çalıştıran cihazın batarya kapasitesi ise 4.000 mAh olarak belirtilmiş. Beyaz ve Mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan cihazın, farklı donanım konfigürasyonlarına göre fiyatları ise şu şekilde:
Realme X2 / 6 GB RAM / 64 GB depolama alanı 225 dolar
Realme X2 / 8 GB RAM / 128 GB depolama alanı 265 dolar
Realme ayrıca bugün kablosuz kulaklık modelini de piyasaya sürdü. Onun da fiyatının 20 dolar olacağı ve 27 Eylül'de satışa sunulacağı belirtildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3885 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
realme, realme x2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim