Anlık Bildirim

Redmi 8'in gerçek görüntüsü ortaya çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni modeli Redmi 8'le ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de cihazın gerçek görüntüleri yayınlandı.
Bir başka Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi'den ayrılan ve yoluna kendi markasıyla devam etme kararı alan Redmi, yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazla igili ortaya saçılan sızıntılara bir yenisi daha eklendi.

Eylül ayında tanıtılması bekleniyor

Redmi 8 olarak piyasaya sürülmesi adeta kesinleşen akıllı telefonun ortaya çıkan gerçek görüntüleri ve teknik detayları, cihazın Snapdragon 439 yonga seti ve Android 9 Pie üzerinde çalışan MIUI 9.7.11 arayüzüyle geleceğini doğruluyor. Cihaz 8 MP selfie kamerası, su damlası çentikli 6.21 inç ekran HD+ LCD ekrana sahip olacak.
Cihazın alt çerçevesinde Redmi ibaresinin yer aldığı görülürken, arka kısımda ise dikey olarak konumlandırılmış 12 MP ve 8 MP çift kameranın olduğu belirtiliyor. Yansıtıcı kırmızı tonlar kullanılan arka panelin ise polikarbonattan yapıldığı ifade edilmiş. Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ve 5.000 mAH pil kapasitesi bulunuyor. Redmi 8'in Eylül ayı içerisinde tanıtılması ise kuvvetle muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim