Anlık Bildirim

Redmi Note 8'in hangi işlemciden güç alacağı belli oldu

Xiaomi'nin sahip olduğu Redmi markası 29 Ağustos tarihinde yeni bir akıllı telefon serisi çıkaracak. Çinli şirket Redmi Note 8'in Snapdragon 665 yonga setiyle geleceğini açıkladı.
Son günlerde gerek resmi teaser'lar gerekse de internete sızdırılan bilgiler sayesinde Redmi Note 8 Pro hakkında çok şey duyduk. Şu ana kadar oyun odaklı akıllı telefonun Mediatek Helio G90T yonga setinden güç alacağını ve bağımsız bir sıvı soğutma sistemine sahip olacağını öğrenmiş durumdayız.
Bugün, Xiaomi bize Redmi Note 8'in standart versiyonu hakkında bazı bilgiler verdi. Görünüşe bakılırsa cihaz başlangıçta söylenen Helio G90 yerine Snapdragon 665 yonga seti ile piyasaya sürülecek.

29 Ağustos'ta tanıtılacak

Performans açısından Snapdragon 665, Note 8 Pro’daki Helio G90T yonga setinin (benchmark testine göre) biraz gerisinde kalsa da, piyasadaki en popüler orta sınıf yonga setlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.
Bununla birlikte, Xiaomi tarafından yayınlanan yeni teaser Redmi Note 8'in dörtlü kamera sistemi ile geleceğini ortaya koydu. Redmi Note 8 serisi 29 Ağustos'ta tanıtılacak. Akıllı telefon henüz resmiyet kazanmamış olmasına rağmen müşteriler cihazı satın almak için bir milyondan fazla ön kayıt yaptırdı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4805 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim