Anlık Bildirim

Renault, Captur'a kardeş bir model hazırlıyor

Renault, Avrupa'nın en çok satan küçük SUV modeli Captur'a kardeş bir model hazırlıyor. Yeni araç Captur'un platformunu kullanacak ve ortak pek çok parçaya sahip olacak.
Renault ailesine 2013 yılında katılan crossover modeli Captur, markayı yeni bir segmente sokmuş ve başarılı satış rakamlarına ulaştırmıştı. 2017 yılının ilk yarısında 112 binin üzerinde satışa ulaşan araç, Avrupa'nın en çok satan küçük SUV modeli oldu.
Bu satış başarılarının ışığında Fransız üretici, ufak SUV model serisini büyütmeyi düşünüyor. Automotive News Europe'a dayandırılan habere göre marka Captur ile pek çok ortak parçayı paylaşan yeni model hazırlığında. Renault'un Captur'u da ürettiği İspanya, Valladolid fabrikasında üretilecek olan model aynı platformu kullanacak. Aracın varlığını onaylayan fabrika direktörü Rafael Vazquez, modelin Captur ile aynı segmentte B-SUV olacağını söylemiş. İddialar aracın Captur'un biraz daha büyük bir versiyonu olacağını ve Grand Captur adını alacağını söylüyor.
Yeni SUV model Renault'un Valladolid fabrikasına yaptığı 600 milyon avroluk yatırımın bir parçası olurken, marka bu parayla aynı zamanda fabrikanın üretim bandını genişletiyor ve yeni 1.5 litre dizel ünitesini geliştiriyor. 2017 model yılı için Captur'u makyajlayan üreticinin yeni modeli ne zaman tanıtacağı şu an için belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim