Anlık Bildirim

Rivian elektrikli araçlar birbirlerini şarj edebilecek

Elektrikli pickup modelinin üstün menzili ve özellikleriyle dikkat çeken Rivian, sektörde ilk olan başka özellikler de getirecek. Araçlar, şirket başkanı açıklamasına göre "powerbank" ile gelecek.
Elektrikli araçları pili tekerleklere benzetirsek, aslında birbirlerini şarj etmeleri de açık bir seçenek olmalı. Elektrikli araç firması Rivian’ın başkanı R.J. Scaringe tarafından The Drive röportajında yapılan açıklamaya göre “Rivian’dan Rivian’a şarj” özelliği araçlarda yer alacak. Teknolojinin detaylarıyla ilgili olarak bilgi verilmese de kullanışlılık son derece açık.
Scaringe ayrıca araçlarda yer alacak hârici batarya paketlerinden de söz etti. Bir powerbank diyebileceğimiz bu piller, bagaj hacminin tamamına ihtiyacı olmayan kullanıcılar için ekstra menzil anlamına gelecek ve muhtemelen başka Rivian araçları şarj için de kullanılabilecek. R1T pickup kamyonun 400 mil olan menzili dikkate alındığında, harici pillerle birlikte aracın 800 km civarı menzile şarj olmadan ulaşabilmesi mümkün olacak.
2020 yılında satışa sunulacak R1T elektrikli pickup ve Rivian’ın sözleri, gerçekle buluşacak mı hep birlikte göreceğiz. Tüm sözler tutulursa elektrikli araç piyasasına başarılı bir pickup modeli girmiş olacak ve rekabet artacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim