Anlık Bildirim

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2′yi resmen duyurdu

Grand Theft Auto (GTA) serisinin geliştiricisi Rockstar Games, oyunseveler tarafından yıllardır beklenen Red Dead Redemption 2'nin geleceğini doğruladı ve çıkış tarihini açıkladı.
Rockstar Games’in GTA serisinin yanı sıra en popüler oyunları arasında yer alan, 1911 yılında Amerika ve Meksika sınırındaki vahşi batı dünyasını konu alan Red Dead Redemption’ın (RDR) devam oyunun geleceği resmi kaynaklarca doğrulandı.
Twitter hesabından paylaşılan görselle Red Dead Redemption 2'nin 2017 yılının sonbahar aylarında geleceğine işaret eden geliştiriciler ayrıca ilk tanıtım videosunun ise yarın Türkiye saati ile 18:00'da yayınlanacağını açıkladılar. 2010 yılındaki ilk oyunuyla adeta ortalığı kasıp kavuran ve milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran Red Dead Redemption'da geniş ve atmosferik bir dünya oluşturulacağı belirtiliyor.
Üstelik edilinilen bilgilere göre çevrim içi çoklu oyuncu (multiplayer) özelliğinde önemli yenilikler yapıldığı ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunulacağı dile getiriliyor. PlayStation ve Xbox One için yayınlanması beklenen oyunun PC platformuna gelmesi ise yine beklenmiyor. Red Dead Redemption 2'nin duyurulmasıyla birlikte hisselerinde yüzde 5.7 artış gösteren -Rockstar Games'in sahibi- Take-Two Interactive’in yayınlayacağı ilk tanıtım videosunu yine burada paylaşacağız. 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3853 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games, red dead redemption 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim