Anlık Bildirim

Samsung, Bixby'yi iyileştirmek için Google ile çalışmak istiyor

Samsung, Bixb'yi daha gelişmiş bir dijital asistan yapmaya kararlı ve bu iş için Google ile ekip çalışması yapmak istiyor. Samsung Electronics CEO'sunun açıklamaları haberimizde.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonları için geliştirdiği sanal asistanı Bixby'yi daha da geliştirmeye kararlı görünüyor. Hatta öyle ki şirket iyileştirmeler için Google ile bir ekip kurmayı bile düşünüyor.
Samsung, teknik olarak Google ile birlikte çalışıp, sanal asistan Bixby'nin yeteneklerini, başkta hiçbir dijital asistanın olmadığı kadar geliştirebileceğini düşünüyor. Ayrıca Koreli şirket, Google'ı bu projeye ortak edebilmek ve ortaya böylesine iddialı bir proje çıkarmak için gerekli olan tüm teknik altyapının da hazır olduğunu açıklamış durumda.

Kısa vadede zor görünüyor 

Samsung Electronics CEO'su Kim Hyun-suk, Kore Herald yayınına verdiği demeçte: "Samsung, kendi ses asistanı Bixby'yi geliştiriyor, ancak Google ile bu alanda işbirliği yapabiliriz. Örneğin Bixby'yi Google servislerine entegre edebilmemiz mümkün." ifadelerini kullandı. Samsung yöneticisi, Google Asistan'ın bazı konularda Bixby'den daha gelişmiş olabileceğini, ancak Google ile bir işbirliğinin, her iki şirket için de çeşitli faydalar sağlayacağına inandığını belirtiyor.
Samsung, ikinci jenerasyonu için Bixby'yi büyük ölçüde elden geçirdi ve dijital asistan evrimleşmeye devam ediyor. Ancak Google ile olası bir ortak çalışmanın yakın bir süreçte olmasını beklemek şimdilik pek mümkün görünmüyor. Eğer önümüzdeki süreçte Google böyle bir çalışmaya el atarsa, Bixby son derece iyi bir sanal asistan olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim