Anlık Bildirim

Samsung, Dolby Atmos'u evlere getiriyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, CES 2016 fuarı kapsamında görücüye çıkartacağı yeni ses sistemi HW-K950'yi tanıttı. Soundbar sistemi Dolby Atmos teknolojisi ile dikkat çekiyor.
CES 2016 kapsamında karşımıza çıkartacağı yeni teknolojiler için fuarın resmi olarak başlamasını beklemeyen isimlerden Samsung, "Dolby Atmos" üç boyutlu ses teknolojisini evlere getiren yeni soundbar sistemi HW-K950'yi tanıttı.
Dolby'nin çok uzun zaman önce duyurduğu ses teknolojisi Dolby Atmos, bildiğiniz üzere ortamlara konumlandırılan ön, arka ve tavan hoparlörleriyle olabilecek en çevreyelici ses deneyimlerinden birisini ortaya koyabiliyor. Genel olarak benzersiz bir üç boyutlu ses sağlayan teknoloji, Samsung HW-K950 ile oturma odaları için hemen kullanıma hazır bir çözüm ortaya koyuyor.
Samsung'un yeni soundbar sistemi HW-K950, televizyon altına yerleştirilen ana ünite, subwoofer ve iki adet arka hoparlör biriminden oluşuyor. Orijinal Dolby Atmos diziliminden farklı olarak tavan hoparlörlü bulunmayan sistem, bu eksiğini yukarıya doğru bakan hoparlörleri ile kapatıyor ve tavadan seken ses dalgaları sayesinde üç boyutlu ses deneyimi elde edilebiliyor.
Kablosuz bağlantı teknolojisi sayesinde istenilen her yere rahatlıkla yerleştirilebilen Samsung HW-K950'nin şimdilik resmi satış fiyatı ve tarihi ise bilinmiyor. Yamaha'nın 2015 Ağustos ayında duyurulduğunda Dolby Atmos desteği açısında bir ilke imza atan soundbar sistemi YSP-5600 ise 1900$'dan satılıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim