Anlık Bildirim

Samsung, GTA V’teki patlayan Galaxy Note 7 moduna savaş açtı

GTA V için hazırlanan, Galaxy Note 7'yi oyun içerisinde bombaya çeviren mod konusunda harekete geçen Samsung, yaptığı başvurularla ilgili moda ait videoyu YouTube'dan kaldırttı.
Bataryadaki probleme bağlı olarak meydana gelen patlamalar yüzünden iki kez geri çağrılan ve son olarak üretimi kesin olarak durdurularak iade programı başlatılan Galaxy Note 7, tüm çabalara rağmen Samsung'un başını ağrıtmaya devam ediyor.
Milyarlarca dolar zararın yanı sıra ciddi anlamda imaj zedelenmesi yaşayan Güney Koreli şirket, sosyal medya kullanıcılarının kara mizah çalışmalarına da konu oldu. Öyle ki GTA V için hazırlanan bir modda oyuncular silah dükkanına giderek yapışkan bomba olarak Galaxy Note 7'yi satın alabiliyor ve oyun içerisinde bomba şeklinde kullanabiliyorlar.

Video telif hakları gerekçesiyle YouTube'dan kaldırıldı  

Aslında yarattığı etkileşime bakılırsa hayli beğenilen mod görünüşe göre Samsung’un canını sıkmayı başarmış. Zira Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından hazırlanan dijital telif hakkı (DMCA) kapsamında harekete geçen teknoloji devi, moda ait orijinal videoyu YouTube’dan kaldırttı. 
Kulislerde konuşulanlara göre markayı kötülemeye yönelik yayınlanan benzer mod videolarının kaldırılması için de çalışmaların başlatıldığı ve yasal başvurular için hazırlık yapıldığı iddia ediliyor. Samsung’un hoşuna gitmeyen moda ait bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5287 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, gta 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim