Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A (2019) serisi üçlü kamera sistemi ile gelebilir

Samsung'un orta sınıf telefonlarını tüketiciler için daha da cazip hale getirmek istediği bildiriliyor. Şirket 2019 Galaxy A serisine üçlü kamera ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı dahil edebilir.
Samsung gibi şirketler genellikle son teknoloji özellikleri Galaxy S ve Galaxy Note serileri gibi amiral gemisi telefonlarına saklarlar. Ancak yayınlanan yeni bir rapor Güney Koreli şirketin üst sınıf özelliklerden bazılarını orta sınıf akıllı telefonlarına getirebileceğini gösteriyor.
Kore kaynaklı yeni bir haber Samsung'un orta sınıf Galaxy A serisine üçlü kamera teknolojisini getirebileceğini ortaya çıkardı. İlginçtir ki şirketin şu anda üçlü kamera sistemine sahip bir akıllı telefonu yok. Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek Galaxy S10 modelinde bu teknolojiyi görebileceğimiz söyleniyor.

Çinli üreticilerle rekabet etmek zor

Yayınlanan rapora bakılırsa Samsung, 2019 Galaxy A serisi akıllı telefonlara üçlü kameranın dışında ekrana gömülü parmak izi sensörü de eklemeyi düşünüyor. Dediğimiz gibi bunlar amiral gemisi telefonlarda görmeye alışık olduğumuz teknolojiler. Belki de Samsung bu hamlesiyle orta sınıf cihazlarını daha çekici hale getirmeye çalışacak.
Çinli üreticilerin uygun fiyatlı üst sınıf telefonlar çıkarması rekabeti iyice kızıştırdı. Bu açıdan bakıldığında üçlü kamera teknolojisi ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı Samsung'a rekabetçi bir konumda yer almak için ihtiyaç duyacağı itici gücü sağlayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim