Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A40'ın Avrupa fiyatı sızdırıldı

Yakın gelecekte tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A40'ın Avrupa fiyatı sızdırıldı. İddialara göre cihaz 249 euroluk bir fiyat etiketi ile Avrupa'da satışa sunulacak.
Güney Koreli mobil teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz ay giriş,orta ve orta-üst seviye, bütçe dostu modellerden oluşan Galaxy A serisinin üç üyesi Galaxy A10, A30 ve A50'yi tanıtmıştı. 9 farklı modelden oluşacağı düşünülen Galaxy A serisinin bir diğer üyesi Galaxy A40'ın ise yakın gelecekte tanıtılması bekleniyor.
Serinin orta seviye özelliklere sahip modellerinden biri olan Galaxy A40'ın olası fiyat etiketi ortaya çıktı. MySmartPrice tarafından yayınlanan bir rapora göre, Galaxy A40, Avrupa'da 249 euroluk bir fiyat etiketi ile alıcı bulacak. Cihazın ne zaman tanıtılacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok ancak yakın gelecekte tanıtılması ve ilk olarak Avrupa pazarında satışa sunulması bekleniyor.
Galaxy A40'ın Exynos 7904 ile geleceği söyleniyordu ancak cihaz geçtiğimiz ay Exynos 7885 yonga seti ile Geekbench'te görüntülendi. Geekbench kayıtları ayrıca cihazın 4 GB RAM kapasitesine ve Android 9 Pie işletim sistemine sahip olduğunu ortaya koyuyordu. Cihazla ilgili bildiklerimiz ne yazık ki şu an için bunlarla sınırlı.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim