Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A8+ 2018’in canlı görselleri sızdı

Ocak ayının başında tanıtılacak Samsung Galaxy A serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy A8+ (2018) modeline ait olduğu iddia edilen iki yeni görsel yayınlandı.

Samsung Galaxy A8+ 2018’in canlı görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

Samsung’un orta-üst seviye telefon ailesi Galaxy A serisinin yeni üyelerinin tanıtılmasına az bir süre kaldı. Samsung her yılın başında Galaxy A serisinin yeni üyelerini tanıtıyor. Bu sene de bu gelenek devam edecek gibi görünüyor zira telefonlar ile ilgili sızıntılar giderek artmaya başladı.

Sızıntıların sonuncusu Galaxy A8+ (2018) modelinin canlı görüntüleri oldu. Sızan görüntülerde telefonun ön yüzünü ve ayarlardaki “Telefon Hakkında” sekmesinde bulunan bilgileri görüyoruz.

Kod numarası SM-A730F olan Galaxy A8+ (2018) modeli ince çerçeve modasına uyacak ve Galaxy S8 ile Note 8’de kullanılan Sonsuz Ekran teknolojisi ile çıkacak. Daha önce sızan render görüntülerinde Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) modellerinin de Sonsuz Ekran ile geleceğini görmüştük.


Galaxy A serisinin çok sayıda üyesi olmasına rağmen Galaxy A3, A5 ve A7’nin üzerinde daha çok duruyuluyordu. Bu üç model arasında da Galaxy A7, en güçlü ve fiyatı en yüksek model oluyordu. Bir nevi Galaxy A serisinin amiral gemisi oluyordu. Bu sene bu durum değişecek gibi görünüyor. Zira daha önce SM-A720F ve SM-A730F isimleri ile çıkan modellere Galaxy A7 adı verilirken bu defa SM-A730F’e Galaxy A8+ adı verildiğini görüyoruz. Yani geçtiğimiz yılların Galaxy A7 modelinin yerini Galaxy A8+ alacak.

Galaxy A serisinin model isimlendirilmesi değişiyor mu?

Bu durumda akıllara bir başka soru işareti daha geliyor. Galaxy A5 ve Galaxy A3 modellerinin adlandırması nasıl olacak? Kim bilir Galaxy A5’in yeni adı Galaxy A8 ve Galaxy A3’ün yeni adı da Galaxy A8 Lite olabilir. Bu sene Galaxy S8, Galaxy Note 8 ve iPhone 8 modelleri satışa sunuldu. Samsung, orta segmentteki model numaralarını amiral gemileri ile eşitlemek istiyor olabilir. Daha önce büyük ekranlı Galaxy A anlamına gelen Galaxy A8 adlandırılmasının bu sene serinin genel adı olacağını tahmin ediyorum. Bunun bir bilgi değil, kendi düşüncem olduğunu belirtmek istiyorum.

Telefonun çift kameraya sahip olacağı, parmak izi okuyucunun arka bölümün ortasında yer alacağına dair söylentiler var. Ancak ne yazık ki telefonun arka yüzünü göremiyoruz. Arka bölümünü görebilseydik kafamızdaki soru işaretleri yanıt bulacaktı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2 Ocak tarihinde yeni Galaxy A serisi telefonların tanıtılmasını bekliyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5473 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy A8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim