Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C5 Pro uluslararası pazarda satışa sunulacak

Güney Koreli Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy C5 Pro uluslararası pazara gelmeye hazırlanıyor. Cihazın global versiyonu Wi-Fi Alliance tarafından sertifikalandırıldı.
Samsung, Galaxy C7 Pro ve Galaxy C9 Pro'yu Çin'de tanıttıktan sonra şimdi de Galaxy C5 Pro'yu global olarak piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy C5 Pro'nun Çin versiyonu geçen sene Wi-Fi Alliance'da SM-C5010 model numarası ile görülmüştü. Akıllı telefon aynı düzenleyici komisyonda bu kez SM-C501X model numarası ile ortaya çıktı.
Model numarası SM-C5010 olan Galaxy C5 Pro, özellikle Çin pazarında kullanılmak üzere tasarlandığından, diğer ülkelerde piyasaya sürülmeyeceği biliniyordu. Bununla birlikte, SM-C501X model numaralı Galaxy C5 Pro'nun uluslararası pazara sunulması planlanan versiyon olabileceği düşünülüyor. Samsung halihazırda Galaxy C7 Pro ve Galaxy C9 Pro'nun satın alınabilirliğini diğer ülkelerle genişletmeye başlatmış olsa da ABD'de piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor.
Galaxy C5 Pro, sertifikalarını TENAA ve FCC (Federal Haberleşme Komisyonu) kurumlarından aldı; bu yüzden şirketin bir sonraki hamlesi akıllı telefonu duyurmak olacak. Galaxy C5 Pro ile ilgili en yeni bilgilere göre akıllı telefon 4GB RAM ve 64GB dahili belleğe eşlik edecek bir Qualcomm Snapdragon 625 işlemci ile donatılacak.
Ayrıca akıllı telefon, 16 megapiksel arka kamera ve yine aynı şekilde 16 megapiksel bir ön kameraya sahip. Telefonun Android 6.0.1 Marshmallow ile birlikte çıkması muhtemel görünüyor ancak yakında olası bir Android 7.0 Nougat güncellemesi de bekleniyor. Galaxy C5 Pro ile ilgili ek ayrıntılar yok, ancak akıllı telefonun ilk olarak Çin'de tanıtılacağı bildiriliyor. Uluslararası varyantın lansmandan kısa süre sonra diğer ülkelerde satışa sunulmasını umuyoruz.
Samsung Galaxy C5 Pro uluslararası pazarda satışa sunulacak
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim