Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C9 geliyor

Samsung’un beğenilen Galaxy C serisine dahil olacak Galaxy C9, büyük boyutlarının yanı sıra firmanın ilk 6GB RAM taşıyan akıllı telefonu ünvanını da elde edecek.

Galaxy Note 7 ile birlikte teknoloji tarihindeki en büyük talihsizliklerden birisini yaşayan Samsung, bir yandan Galaxy S7 serisinin üretimini arttırırken diğer yandan da ses getirecek orta seviye modeller hazırlıyor. Galaxy C9 bunlardan birisi.

Samsung'da Bir İlk

Samsung’un beğenilen Galaxy C serisine dahil olacak Galaxy C9, büyük boyutlarının yanı sıra firmanın ilk 6GB RAM taşıyan akıllı telefonu ünvanını da elde edecek. Normalde Galaxy Note 7 modelinin 6GB RAM ile gelmesi bekleniyordu ancak bu onur Galaxy C9 modeline verildi.

Snapdragon 625 gibi orta seviye bir yonga setinin yanına neden 6GB RAM tercihi yapıldı bilinmiyor ancak Çin’de satışa çıkacağı için muhtemelen benzer fiyat çizgisindeki Xiaomi, OnePlus gibi rakiplere karşı hamle olduğu tahmin ediliyor. Bilindiği üzere Çinli üreticilerin yoğun bir şekilde 6GB RAM kullandığını görüyoruz.

Samsung SM-C9000 seri numarasıyla benchmark skorlarına yansıyan model için Samsung’un resmi paylaşımları da başladı. Paylaşımlardaki net çizgiler yok ancak ifadelere bakıldığında 6 inçlik Full HD ekrana sahip Galaxy C9 modeline işaret edildiği anlaşılıyor.

Metal bir kasa barındıran Galaxy C9 modeli 4000mAh kapasiteli batarya ile uzun kullanım süreleri vadediyor. Hem arka hem de ön kısımda 16MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Bu bakımdan da cihaz firma açısından bir ilk olacak.


Çıkış Tarihi 


Cihazın Kasım ayında piyasaya çıkması bekleniyor ve serideki telefon sayısı da üçe yükselecek. Bu bakımdan Ekim ayı içerisinde tanıtılması sürpriz olmayacaktır. Modelin fiyatı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6493 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy c9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim