Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Max Prime zamanı

Kısa süre önce Mi 5S amiral gemi akıllı telefon serisini lanse eden Çinli üretici Xiaomi, yeni bir modelle daha karşımızda. Aslında Xiaomi Mi Max Prime tanıdık bir model.

Xiaomi Mi Max Prime zamanı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin mevcut yelpazedeki en büyük akıllı telefonu olan Mi Max, bugün itibariyle yeni bir sürüme kavuşuyor. Mi Max Prime, serideki en güçlü akıllı telefon olacak.

6.44 inçlik Full HD ekranıyla her kesime hitap etmeyen Mi Max, piyasaya çıktığında üç farklı seçenek sunuyordu. Düşük versiyon Snapdragon 650 ve 3GB RAM ile, orta versiyon ise Snapdragon 652 ve 3GB RAM ile piyasaya çıkmıştı.

Snapdragon 652 ve 4GB RAM barındıran model ise listede yer almıştı ancak şimdi Prime ismiyle yeniden görücüye çıktığına şahit oluyoruz. Yanında da 128GB arttırılabilir kapasite yer alıyor. Önceki modellerde 32GB ve 64GB kapasiteler bulunuyordu.

Prime modelinde 4850mAh kapasiteli batarya, hızlı şarj desteği, metal gövde, parmak izi okuyucu, 16MP çözünürlüğünde faz algılamalı otomatik odaklama barındıran arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi ve MIUI 8 arayüzü şeklinde özellikler aynı kalıyor. Model Hindistan'da satışa çıkacak ve fiyatının 300$ civarında olduğu ifade ediliyor.


  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim