Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J7 Duo'nun teknik özellikleri sızdı

Geçtiğimiz günlerde SM-J720F model numarasına sahip olacağı ortaya çıkan Samsung Galaxy J7 Duo'nun teknik özellikleri de sızdı. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
ABD'nin Federal İletişim Kurulu (FCC) listesinde, Samsung'un yeni J serisi cep telefonuna ait olduğu öne sürülen SM-J720F model numarasına sahip olan bir cihaz ortaya çıkmıştı. Söz konusu model numarasına sahip olan cihazın, Samsung Galaxy J7 Duo olduğu ise artık kesinleşti.

Galaxy J7 Duo orta sınıf özelliklere sahip

Bugün, Samsung'un yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefonu Galaxy J7 Duo'nun orta sınıf bir cihaz olacağını teyit eden bir sızıntı ortaya çıktı. Galaxy J7 Duo için başlatılan bir satış eğitimi oturumunda çekilen bir fotoğraf, cihazın tüm teknik özelliklerini gözler önüne seriyor. İşte Samsung Galaxy J7 Duo'nun teknik detayları.
Sızıntıya göre Galaxy J7 Duo (2018), 16:9 oranına sahip 5.5 inçlik Super AMOLED HD bir ekrana, 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanını (256 GB'a kadar yükseltilebilir) ile gelecek. Cihaz işlemci gücünü Exynos 7870 Octa'dan (Octa-core 1,6 GHz), görüntü işleme gücünü ise Mali-T830 MP1'den alacak. 3,000 mAh gücündeki pil kapasitesi çok etkileyici gelmese de Galaxy J7 Duo kutudan, Android Oreo 8.0 işletim sistemi ile çıkacak.
Cihazda 13 Megapiksel + 5 Megapiksellik çift arka kamera yer alırken, ön kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Nisan ayı içinde piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonun Siyah, Mavi, ve Altın renk seçenekleri mevcut. Fiyat konusunda ise henüz net bir bilgi olmadığını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim