Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10 45W hızlı şarj desteği ile gelebilir

Ice Universe'ün Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir görsel, Galaxy Note 10'un 45W'lık hızlı şarj teknolojisi ile geleceği söylentilerini doğurdu. Detaylar haberimizde.
Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 9, 15W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh'lik bir batarya ile karşımıza çıkmıştı. Cihazın bu yıl benzer tarihlerde tanıtılması beklenen halefi Galaxy Note 10'un bataryası ile ilgili ise oldukça dikkat çekici iddialar var.
Geçtiğimiz ayın başlarında Galaxy Note 10'un 25W'dan daha güçlü bir hızlı şarj teknolojisi ile geleceğini duymuştuk. Güvenilir bir kaynak tarafından ortaya atılan yeni bir iddia bu söylentiyi doğruluyor ve 45W'lık bir hızlı şarj teknolojisini işaret ediyor.
Güvenilir sızıntıları ve isabetli tahminleri ile tanınan Ice Universe, Leonardo da Vinci çiziminin üzerinde 101101 sayısının yazılı olduğu bir görsel paylaştı. 101101 ikili sayı sisteminden çevrildiğinde 45 sayısı ortaya çıkıyor.
 
Samsung'un Galaxy Note 10'a "Da Vinci" kod adını vermiş olduğunu da göz önüne alırsak, görseldeki '45' sayısının 45W'lık hızlı şarjı temsil ediyor olması oldukça olası. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5051 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hızlı şarj, galaxy note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim