Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10'un 3.5 mm kulaklık adaptörü ortaya çıktı

Önümüzdeki hafta tanıtılacak Samsung Galaxy Note 10'da 3.5 mm kulaklık girişi yer almayacak. Akıllı telefona ait 3.5 mm – USB-C kulaklık jakı adaptörünün görselleri sızdırıldı.
Samsung Galaxy Note 10 ile ilgili sızıntıları takip ediyorsanız, yakında tanıtılacak telefonun 3.5 mm kulaklık girişinden yoksun olacağını duymuş olmalısınız. Kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmayan bu durum Galaxy Note 10'un kulaklık adaptörüne ait görsellerin internete düşmesi ile birlikte neredeyse kesinleşti.
Amiral gemisi telefonu satın alanlar bu adaptör sayesinde 3.5 mm kulaklıklarını kullanmaya devam edebilecekler. Yayınlanan görsellerde beyaz renkli bir 3.5 mm – USB-C adaptörünün yer aldığını görüyoruz. Samsung'un bu aksesuarı Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus'ın kutusuna dahil etmesi bekleniyor.

Geri sayım başladı

7 Ağustos'ta tanıtılacak telefon ilgi çekici birçok özellik sunacak. Bunlar arasında 25 W'lık süper hızlı şarj ve kablosuz şarj teknolojisi bulunuyor. Ayrıca cihazın IP69 sertifikasıyla birlikte suya ve toza karşı dayanıklı olacağını belirtelim. Yeni Galaxy Note’un resmi lansmanına bir haftadan az bir süre kaldı. Amiral gemisiyle ilgili tüm detayları yakında hep birlikte öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5529 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim