Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8'in tasarımı ortaya çıktı

Aksesuar üreticisi Olixar tarafından ön siparişe açılan Galaxy Note 8 kılıfları, merakla beklenen amiral gemisinin tasarımını ortaya çıkarmış durumda. Görünüm açısından iyi ve kötü yönler haberimizde.
Samsung Galaxy Note 8'in Ağustos ayının sonlarında veya Eylül başında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ortaya çıkan son sızıntı ise tasarım açısından hem iyi hem de kötü haberler getirdi. Cihaza ait olduğu iddia edilen resmi kılıflar, akıllı telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağını da ortaya koymuş durumda.
Popüler kılıf üreticisi Olixar, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'de MobileFun üzerinden ön siparişe açtığı Galaxy Note 8 kılıflarından son derece emin görünüyor. Üç renk seçeneği mevcut ve fiyatların 5.49 ila 26.99 dolar arasında değiştiğini görüyoruz.

Galaxy Note 8 tasarımıyla ilgili iyi haberler

İyi yönden bakarsak kılıflar, Galaxy Note 8'in çift arka kamera teknolojisine sahip olacağı yönündeki söylentileri ve beklentileri doğruluyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8 + modellerinde, diğer tüm Samsung akıllı telefonlarında olduğu gibi tek arka kamera var. Yani muhtemelen Galaxy Note 8, iki ana kamera sensörü taşıyan ilk Galaxy telefon olacak.
Kılıflar aynı zamanda devasa 6.3 inç ekran boyutunu da doğruluyor gibi görünüyor. Telefonun çift arka kameralı ve S Pen'li daha büyük bir Galaxy S8 Plus görünümünde olacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note 8 tasarımının kötü yanları

Kötü yanları arasında sayabileceğimiz ilk şey, parmak izi sensörünün konumu. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde olduğu gibi arka tarafa yerleştirilmiş durumda. Samsung, Galaxy S8 serisinde parmak izi tarayıcısının yerleşimi hakkında ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü arka kameranın hemen yanında olması rahat bir şekilde kullanılmasını engellerken, kazayla kamera üzerinde leke oluşmasına neden olabiliyor.
Samsung'un bu konuyu Galaxy Note 8 ile çözebileceği ve ekrana yerleştirilmiş bir parmak izi sensörü kullanabileceği söyleniyordu ancak siparişe açılan kılıflar doğruysa bu geçerli olmayacak gibi görünüyor. Olixar marka kılıflar, Galaxy Note 8'in arka kameranın hemen yanında bulunan yani Galaxy S8 ile aynı konumda bir parmak izi tarayıcısına sahip olacağını ortaya koymuş durumda.
Arka kameranın yanına yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı ve yüksek bir fiyat etiketiyle piyasaya çıkması beklenen Galaxy Note 8'in tüketicileri yeteri kadar cezbedip etmeyeceğini zaman gösterecek. Akıllı telefonun aynı zamanda geçen seneki Galaxy Note 7 sıkıntısını telafi etmesi ve Galaxy Note serisinin tüketicilerin güvenini tekrar kazanmasına yardımcı olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9667 kez okundu.
43 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, kılıf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim