Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9 bu kez Mercan Mavisi rengiyle karşımızda

Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy Note 9'un, yeni bir görseli sızdı. Akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren görsel, cihazın Mercan Mavisi renk seçeneğine sahip olacağını gösteriyor.
Son sızıntılar sayesinde önümüzdeki ay tanıtılacak Samsung Galaxy Note 9'un nasıl görüneceğini öğrenmiş bulunmaktayız. MySmartPrice isimli web sitesi akıllı telefonu "Mercan Mavisi" rengiyle gösteren bir görsel yayınladı.
Yukarıdaki görüntüden de görebileceğiniz gibi, yeni render daha önceki sızıntılarla uyuşuyor. Çift kameranın tasarımından (bir kameranın diğerinden daha büyük olması) parmak izi tarayıcısının boyutuna ve konumuna kadar her şey neredeyse aynı. Elbette bu, görsellerin yüzde yüz doğru olduğu anlamına gelmez ancak en azından söylentileri yansıttığını belirtmek gerekir.

Galaxy Note 9, beş renk seçeneği ile gelecek

Mercan Mavisi, Galaxy Note 9'un 5 renginden biri olacak. Akıllı telefonun siyah, gri, mavi, mor ve kahverengi renk seçenekleri ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Muhtemelen bu Mercan Mavisi daha önce bahsedilen mavi olacak.
Bildiğiniz gibi Galaxy S9'un da Mercan Mavisi varyantı bulunuyor. Dolayısıyla bunun pek de sürpriz olduğunu söyleyemeyiz. Yine de render görseller için kesin konuşmamakta fayda var. Samsung'un 9 Ağustos tarihinde düzenleyeceği lansman etkinliğinde tüm detayları resmi ağızdan öğreneceğiz. Yani önümüzde çok az bir zaman kaldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim