Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 ile geleceği onaylandı

Samsung Research bünyesindeki Yapay Zeka (AI) Merkezi'nin bir numaralı ismi Grey G. Lee, yaklaşan Galaxy Note 9'un yeni bir yapay zeka platformu olan Bixby 2.0 ile geleceğini söyledi.
Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Note 9, Bixby 2.0 ile gelecek. Samsung Research'e bağlı Yapay Zeka (AI) Merkezi'nin tepe yöneticisi Grey G. Lee, Kore Herald'la yaptığı röportajda şirketin bir sonraki telefonunun gelişmiş bir dijital asistan deneyimi sunacağını doğruladı.
Bixby'nin yeni versiyonu, güncellenmiş doğal dil işleme yeteneği, geliştirilmiş gürültü direnci ve daha hızlı tepki süresi ile geliyor. Lee'ye göre bu yeni teknolojiyi ilk kullanan telefon Galaxy Note 9 olacak. Bixby'nin yeni sürümünün, daha sonraki bir tarihte diğer Samsung akıllı telefonlara gelip gelmeyeceği ise onaylanmadı.

Samsung Galaxy Note 9 için geri sayım başladı

Samsung, Ağustos ayının ikinci yarısında lanse edilmesi beklenen Galaxy Note 9'u duyurmaya hazırlanıyor. Piyasadaki üst sınıf akıllı telefonların arasına katılacak olan cihazda yeni bir yapay zeka platformu olan Bixby 2.0 da yer alacak. Şirket bu yıl toplamda yaklaşık 14 milyon ürününü Bixby platformuyla birbirine bağlamayı planlıyor. Güney Koreli devin diğer hedefi ise 2020 yılına kadar tüm ürünlerini birbirine bağlamak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim