Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note II ortaya çıktı


Samsung'un ikinci nesil telefon-tablet melezi resmi tanıtımına birkaç saat kala internette sızdı. Galaxy Note II olarak adlandırılan cihazın daha önce söylentilere konu olan neredeyse tüm özellikleri doğrulanmış olduğu.
5.5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel HD Super AMOLED ekran, 1.6GHz dört çekirdekli çipset, 2GB RAM, 16/32/64GB dahili hafıza, microSD desteği, 8MP arka, 1.9MP ön kamera, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi versiyonu ve 3,100mAh büyüklüğünde oldukça büyük bir pile sahip olan Note 2, ilk Galaxy Note modelinden 2 gram daha ağır tasarlanmış. Ancak 9.65mm kalınlığındaki ilk modelden daha ince bir yapıyla 9.4mm'lik bir ölçüye oldukça büyük bir pil sığdırılabilmiş.
Mermer beyazı ve titanyum grisi renk seçenekleri ile 21Mbps HSPA+ ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğiyle önümüzdeki ay Avrupa'da satışa sunulacak aygıtın Galaxy S III'e oldukça yakın detaylarla donatıldığını söyleyebiliriz. Farkını ikinci nesil S Pen teknolojisi, geliştirilmiş, daha ergonomik tasarımı ve daha büyük ekranıyla hissettirecek.
Galaxy Note II'nin resmi tanıtımı yaklaşık bir saat sonra gerçekleştirilecek. Cihazın diğer detayları canlı yayınla gün yüzüne çıkmış olacak.
Samsung Galaxy Note II ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15027 kez okundu.
65 kişi, toplam 81 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
s pen, Samsung ve jelly bean
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim