Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S II Plus, Avrupa pazarına giriş yaptı

Samsung Galaxy S II Plus, Avrupa pazarına giriş yaptı
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un, yaklaşık bir ay önce resmiyet kazandırdığı modeli Galaxy S II Plus, elimize ulaşan son bilgilere göre Avrupa pazarına ''Merhaba'' dedi.
Dünya genelinde 40 milyonluk satış barajını aşarak önemli bir başarının altına imza atan Galaxy S II ile pek çok ortak noktası bulunan Galaxy S II Plus'a, Broadcom firmasının 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli (ARM Cortex-A9) BC28155 yongada sistem çözümü (SoC) ve 1 GB RAM hayat veriyor.
Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1.2 ''Jelly Bean'' sürümüyle gelen Galaxy S II Plus'a, 4.3-inç büyüklüğünde, 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED Plus ekran, 8 GB'lık dahili depolama alanı, 64 GB'a kadar microSD kart desteği, 2 MP ön kamera, 8 MP arka kamera, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS / GLONASS, NFC (Opsiyonel), Bluetooth 3.0 ve 1.650 mAh kapasiteli batarya eşlik ediyor.
Merak edenler için Galaxy S II ile Galaxy S II Plus arasındaki göze çarpan farklılıkları işlemci, dahili depolama alanı seçenekleri, GLONASS desteği ve batarya kapağı şeklinde sıralamak mümkün.
Galaxy S II Plus'ın Finlandiya satış fiyatı 378 Euro. 378 Euro'nun güncel kurlarla kendi para birimimizle karşılığı yaklaşık 903 TL.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1822 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avrupa, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim