Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III için Mars pembesi renk seçeneği resmen duyuruldu


Kısa süre önce basın görselleri internete sızan pembe Galaxy S III, Samsung tarafından resmen duyuruldu. Mayıs'ta ilk olarak çakıl mavisi ve mermer beyazı renk seçenekleriyle satışa çıkan amiral gemi modeli, daha sonra safir siyahı, titanyum grisi, kehribar rengi ve kırmızı versiyonlarıyla teknoloji mağazalarındaki yerini almıştı. 
Yeni renk seçeneğinin tanıtımında konuşan bir Samsung yöneticisi, Mars pembesi adını verdikleri bu sürümün kendine özgü stili ile genç nesil ve kadınlardan büyük ilgi göreceğini ifade etti. 50 milyonluk bir nüfusa sahip olan anavatanları Güney Kore'de 3 milyon Galaxy S III satan akıllı telefon pazarının lideri, yaklaşık dört ayda elde ettiği bu başarısını ülkenin dört çekirdekli ilk LTE telefonu olan Galaxy S III LTE modeline borçlu. Apple ve LG gibi rakiplerinin yeni üst düzey aygıtlarını tüketiciyle buluşturmuş olsa da Samsung'a olan yoğun ilginin devam ettiği bildiriliyor.
Yarın Güney Kore'de satışa çıkacak olan Mars Pembesi S3'ü 100,000 şanslı müşteri edinebilecek. Şuan için ikinci parti ürünlerin gelip gelmeyeceği ve uluslararası satışın yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Ancak Galaxy S II ve Galaxy Note'un pembe renkli versiyonlarıyla kayda değer bir başarı yakalayan Seul merkezli teknoloji devinin pembe Galaxy S III'ü de dünya genelindeki kadın tüketicilerin beğenisine sunması bekleniyor. Firmanın mobil bölümünden sorumlu başkan yardımcısı JK Shin, yıl sonuna kadar 30 milyon Galaxy S3 satışı gerçekleştirmeyi planladıklarını açıklamıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3431 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Samsung ve
2 etiket daha Android galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim