Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 serisine yazılım güncellemesi geldi

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 serisi, PowerShare özelliğinin performansını arttıran, hata düzeltmeleri ve güvenlik iyileştirmeleri içeren bir güncelleme aldı.
Teknoloji devi Samsung, Galaxy S10e, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerine yönelik bir güncelleme paketi yayınladı. Cihazların güvenlik seviyelerini arttıran bu güncelleme, PowerShare adı verilen ters şarj özelliğinin de performansını yükseltiyor.

Ters şarj özelliği iyileştirildi

Galaxy S10 cep telefonları PowerShare adlı bir kablosuz ters şarj özelliğine sahip ve bu sayede kablosuz şarj desteği olan cihazları pratik bir şekilde şarj edebiliyorlar. Ancak cihazlarda Qi özelliğinin olması gerektiğini, aksi takdirde bu özelliğin çalışmayacağını da belirtelim. Bu özellik çok cazip gibi görünse de cihazları oldukça yavaş bir şekilde şarj ediyor ve Samsung bu işlemi hızlandırmak için birkaç yazılım güncellemesi daha yapacak gibi görünüyor.
Bunun yanında yeni güncelleme ile birlikte cihazdaki hataların azaltıldığı ve Mart güvenlik paketi ile güvenlik seviyesinin de yükseltildiği belirtilmiş. Güncellemenin şu an Avrupa'daki kullanıcılara sunulmaya başladığı ve yakın bir zamanda ABD kullanıcıları için de dağıtılacağı da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim