Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus'ın basın görselleri yayınlandı [Galeri]

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy 10 serisinin nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seren basın görselleri internete düştü.
Samsung, 20 Şubat'ta Galaxy 10 serisini tanıtmak için bir Unpacked etkinliği düzenleyecek. WinFuture adlı internet sitesi Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modellerinin resmi basın görsellerini sızdırdı.
Yayınlanan görsellerde akıllı telefonları Gece Yarısı Siyahı, Prizma Beyazı ve Zümrüt Yeşili gibi renklerde görüyoruz. Bu varyantların Avrupa pazarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca ilerleyen dönemlerde bir de Mavi renk seçeneği sunulacak.
Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modellerinin basın görselleri her iki telefonun da Infinity-O tasarıma sahip kavisli AMOLED ekranla donatıldığını gösteriyor. Galaxy S10+ varyantının ekranında çift ön kameraya ev sahipliği yapan geniş bir delik var. Galaxy S10 da ise tek ön kamera olduğu için ekrandaki delik daha az göze batıyor.

Yonga seti pazara göre değişecek

Galaxy S10 ve S10+ modellerinin her ikisinde de ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı var. Akıllı telefonların arka tarafında LED flaş ve kalp atış hızı sensörü ile birlikte üçlü kamera sistemi yer alıyor.  S10 ve S10+ sırasıyla 6.1 inç ve 6.4 inç ekranlara sahip olacaklar.
Amiral gemisi telefon bazı pazarlarda Snapdragon 855 geri kalanında ise Exynos 9820 yonga seti ile piyasaya sürülecek. S10 varyantının 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri ve 3.300 mAh batarya ile satışa sunulması bekleniyor. S10+ ise 12 GB RAM ve 4.000 mAh batarya ile gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7364 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim