Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Mart ayında piyasaya sürülebilir

Samsung'un merakla beklenen yeni tepe modeli Galaxy S7'ye ait detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önce pek çok detayı sızdırılan modelin bu kez de piyasaya çıkış tarihi sızdırıldı.
Şu ana kadar donanım detayı ve ekran boyutu seçenekleri gibi pek çok bilgisi sızdırılan Samsung'un 2016 tepe modeli Galaxy S7'nin, piyasaya çıkış tarihi de netleşmeye başladı.
 
Samsung Galaxy S7 Mart ayında piyasaya sürülebilir
Sektörde sızdırmalarıyla ünlü @evleaks Twitter hesabından 11 Mart Cuma gününü Galaxy S7'nin Amerika'da piyasaya çıkış tarihi olarak duyurdu. Yeni model bu yönüyle geçtiğimiz yıl 10 Nisan'da piyasaya sürülen selefi Galaxy S6'ya göre de erken bir şekilde raflarda yerini alacak. Daha önceki yer alan iddialara göre geçen yıl Galaxy S6'da da olduğu gibi bu seneki Mobil Dünya Kongresinde duyurulması beklenen Galaxy S7'nin S7 Edge ve S7+ versiyonları ile birlikte tanıtılması da beklenenler arasında.
Hatırlatma yapmak gerekirse daha önce haberimizde de belirttiğimiz gibi farklı ekran boyutu seçeneklerinin yer alacağı telefonda satılacağı bölgeye bağlı olarak Snapdragon 820 yada Exynos 8890 yongasetlerinden birinin yanında 4GB LPDDR4 RAM, 12MP arka kamera gibi donanım detaylarının bulunması bekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9392 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim