Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 stereo hoparlörlerle gelebilir

Samsung sonunda Galaxy S ailesine stereo hoparlörlü bir model kazandırıyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre Galaxy S9, AKG teknolojisine sahip çift Dolby Surround hoparlörle gelecek.
Rakiplerinin çoğu stereo hoparlörlü telefon çıkarmış olsa da Samsung henüz akıllı telefonlarında stereo hoparlöre yer vermiş değil. Şirketin bunu geçen sene Galaxy S8 ile hayata geçirmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Şimdi ise Galaxy S9'un biri telefonun üst kısmında diğer ise altında olmak üzere iki stereo hoparlöre sahip olacağına yönelik bazı söylentiler var. Aynı zamanda Samsung'un Bixby Vision'a yapacağı iyileştirmelerin detayları da ortaya çıkmış durumda.
Samsung sonunda Galaxy S ailesine stereo hoparlör deneyimi kazandırma kararı almış gibi görünüyor. Son haberlere göre Galaxy S9 ve Galaxy S9+ amiral gemileri AKG teknolojisine sahip çift Dolby Surround hoparlörle gelecek. Bu teoriyi destekleyen bazı kanıtlar olsa da şirket şimdiye kadar Galaxy S9 için stereo hoparlör konusunda hiçbir ipucu vermedi. Şüphesiz ki Samsung fanları uzunca bir süredir bekledikleri bu gelişmeden son derece mutluluk duyacaklar.

Bixby Vision daha yetenekli olacak

Bunun dışında Bixby Vision özelliğinin artık Google Çeviri'nin destekleyeceği şekilde metinleri gerçek zamanlı olarak çevirme yeteneğine sahip olacağı öne sürüldü. Bixby Vision, çeviri özelliğini güçlendirmek için zaten Google Çeviri'yi kullanıyor ancak gerçek zamanlı olarak yapılmıyor. Bu durumun Galaxy S9 ile değişme ihtimali var. Ayrıca Bixby Vision'ın artırılmış gerçeklik özellikleri de geliştirilebilir. Tüm bu söylentilerin ne derece gerçeğe dönüşeceğini 25 Şubat tarihli lansmanda her beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim