Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9'un parmak izi sensörü farklı tedarikçiden gelecek

Samsung, 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkması planlanan Galaxy S9'un parmak izi sensörünü Egis Technology (Egistec) şirketinden tedarik edecek. Parmak izi tarayıcısının konumu da değişiyor.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S9'da kullanılacak parmak izi sensörü için yeni bir tedarikçiyle anlaşmayı planladığı bildirildi. Şirket orta sınıf ve giriş seviyesi A, J ve C serisi telefonları için uzun süredir parmak izi sensörü tedarik eden Tayvan merkezli Egis Technology (Egistec) ile görüşmelerin son aşamasına gelmiş durumda. Egistec yakında premium Galaxy S serisi için biyometrik sensörler üretmeye başlayacak.
The Commercial Times tarafından yayınlanan rapora göre Samsung Galaxy S serisi için parmak izi sensörü siparişlerini almak, Egistec'in 2018'de 66.6 milyon dolar net kâr elde etmesini sağlayacak. Bununla birlikte, Galaxy S9'un gelişmiş optik parmak izi sensörüne sahip olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yok.

Parmak izi tarayıcısının konumu değişiyor

Son raporlara bakılırsa Samsung sensörü yine arkada panelde tutmayı düşünüyor ancak şirket tarayıcıyı kamera modülünün altına kaydırarak kullanıcıların ekran kilidini açarken yanlışlıkla kamera lensine dokunma ihtimalini azaltacak. Bildiğiniz gibi bu durum biyometrik sensörün kameranın hemen yanında konumlandırıldığı Galaxy S8 ve Note 8 de büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim