Anlık Bildirim

Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi

Samsung’un üzerine adeta kara bulut gibi çöken Galaxy Note 7'deki kriz giderek büyüyor. Bugüne kadar batarya yüzünden defalarca patlayan cihaz son olarak bir evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi
Samsung’un satış rekorları kırması beklenirken kötü bir üne kavuşan Galaxy Note 7 cihazıyla ilgili üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bataryada yaşanan problem nedeniyle dünya çapında ilk etapta 35 adet cihaz patlamış ve Güney Koreli şirket derhal tüm telefonları geri çağırmıştı. Kısa süre önce Avustralyalı üç hava yolu şirketi ise güvenlik sebebiyle uçaklarda Galaxy Note 7 kullanımını yasaklamıştı.
Gelen son haberlere göre değişimi yapılmamış cihazlar kullanıcıların canını yakmaya devam ediyor. Amerika’nın Florida eyaletinde yaşayan Nathan Dornacher, Galaxy Note 7 cihazını aracında şarja takarak bırakıyor. Daha sonra telefondan ve otomobilden dumanlar yükseldiğini gören Dornacher, itfaiyeyi arasa da aracının tamamen yanmasını engelleyemiyor. Can kaybının ya da yaralanmanın yaşanmadığı olay otomobili kullanılamaz hale getiriyor.
Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi
 

Kriz yönetimini başarıyla gerçekleştiren Samsung güven tazelemeli

Güney Karolina eyaletinde yaşayan Wesley Hartzog ise evden çıkmadan önce telefonunu şarja takıyor ve işlerini halletmek üzere ayrılıyor. Geri döndüğünde evinin bir bölümünü yanmış halde bulan Hartzog büyük çaplı maddi zarara uğruyor. Prize her zaman vantilatörün takılı olduğunu ancak olayın yaşandığı gün aynı prizde sadece telefonu şarj ettiğini belirten kullanıcı, yangına Galaxy Note 7'nin sebebiyet verdiğini belirtiyor.
Galaxy Note 7, evi ve otomobili kullanılamaz hale getirdi
 
Her iki olaya dair araştırmalar devam ederken imaj zedelenmesinin yanı sıra 1.5 milyar dolardan fazla zarara uğrayan şirket şimdi de tazminat davalarıyla karşı karşıya gelmiş durumda. Kulislerde konuşulanlara göre patlamalar bataryalardaki üretim hatası yüzünden anot ile katotun etkileşime girmesiyle meydana geliyor. Kriz yönetimini başarıyla gerçekleştiren Güney Koreli şirketin şüphesiz kullanıcıların güvenini tekrar kazanmak için girişimlerde bulunması gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11824 kez okundu.
72 kişi, toplam 76 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim