Anlık Bildirim

Samsung Türkiye ve Huawei'den Apple'a imalı gönderme

Apple'ın dün Gather Round etkinliğinde görücüye çıkardığı yeni üç yeni iPhone modelinin henüz lansmanı bile sona ermemişken Samsung Türkiye ve Huawei'den imalı göndermeler geldi.
Dün akşam Türkiye saatiyle 20:00'da Steve Jobs Theatre'da gerçekleşen yeni iPhone lansmanının yankıları devam ediyor. Apple'ın iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerinin tanıttığı etkinliği kullanıcılar kadar rakip şirketler de merakla takip ediyorlardı ve gönderme yapmak için etkinliğin tamamlanmasını bile beklemediler.

Samsung ve Huawei yeni iPhone'ları tiye aldılar

Henüz Apple'ın iPhone lansmanı tamamlanmadan saat 22:42'de Samsung Türkiye twitter hesabından "Sonsuz Ekran, Yenilenmiş S Pen, 4000 mAh Batarya, Su-karbon soğutuculu işlemci, Tartışma sona ermiştir. #GalaxyNote9 #GücüKeşfet" şeklinde bir tweet atılarak yeni iPhone'ların donanım olarak Galaxy Note 9'un altında kaldığı ima edildi.
Bir başka gönderme de yine lansman devam ederken saat 22:29'da Huawei'nin global Twitter hesabından geldi. "Bir şeyleri aynı tuttuğunuz için teşekkürler. Londra'da görüşürüz." şeklinde bir tweet atan Huawei'nin ise iPhone'un değişmeyen tasarım anlayışına gönderme yaptığı düşünülüyor. Bu açıklamadan da şirketin 16 Ekim'de tanıtacağı Huawei Mate 20 serisinin tasarım olarak iddialı olacağı anlamını çıkarmak mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9586 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, huawei ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim