Anlık Bildirim

Samsung açıkladı: Galaxy S9'da neden ekrana gömülü parmak izi tarayıcı yok?

MWC 2018'de iki amiral gemisi Samsung Galaxy S9 ve S9+'ı tanıtan Koreli şirket, telefonlarda neden ekrana gömülü parmak izi tarayıcı olmadığını açıkladı. Konunun detayları haberimizde.
Teknoloji devi Samsung, geçen hafta MWC 2018'de tanıttığı iki amiral gemisi telefonuyla ilgili açıklamalar yaptı. Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın lansmanından sonra en merak edilen konu ekrana gömülü parmak izi tarayıcının olmamasıydı. Samsung Ürün Portföyü ve Ticari Strateji Direktörü Mark Notton, cevap bekleyen bu sorunun cevabını verdi.
Notton yaptığı açıklamada, piyasaya sürülen tüm Samsung ürünlerine teknolojik açıdan hayal kırıklığına sebep olacak özellikler eklemek istemediklerini belirtti. Özellikle Samsung Galaxy S9 ve S9+'da olması beklenen ekrana gömülü parmak izi tarayıcının olmamasının nedeni ise çok verimli çalışmaması.

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcı teknolojisi şu an istenen seviyede değil

Mark Notton amiral gemilerine eklemeyi düşündükleri ekrana gömülü parmak izi tarayıcı için, Çin'li üreticilerle temasa geçip denemeler yaptıklarını ve bu denemelerde söz konusu özelliğin telefonlara eklenecek seviyeye gelmediğini gözlemlediklerini belirtti.
Yaptığı açıklamalara ek olarak, Samsung kullanıcılarına kulak verdiklerini ve yeni cihazlarda parmak izi tarayıcıyı daha erişilebilir bir yere taşıyacaklarının müjdesini de verdi. Notton'ın açıklamalarına bakılırsa, Samsung Galaxy Note 9'da da ekrana gömülü parmak izi tarayıcının olmayacağını söylemek yanlış olmaz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6951 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim