Anlık Bildirim

Samsung, birisi kavisli 2 farklı Note 6 modelini test ediyor

Samsung'un yaz aylarının son döneminde Note serisini yenilemesi bekleniyor. Note 6 modelinin çıkış tarihi yavaş yavaş yaklaşırken dedikoduların sesi de yükselmeye başladı.
Samsung, Galaxy S7 ailesiyle birlikte bir çok kullanıcını dikkatini çekmeyi başardı. Şimdilik işleri yolunda götüren üretici Note 6 ile bu başarısını perçinlemek istiyor. İlk iddialara göre Güney Koreli üretici iki farklı Note 6 modeli üzerinde çalışıyor.

Note 6 Edge Gelebilir 

Note 6 serisinin Ağustos dönemlerinde resmiyet kavuşması bekleniyor, bu tarih de yaklaşık 4 ay sonrasına işaret ediyor. Samsung'a yakın olduğu iddia edilen güvenilir bir kaynak ise üreticinin birisi kavisli olmak üzere iki farklı Note 6 prototipi çıkardığını söylüyor. Söylentiye göre kavisli Note 6 modeli tıpkı S7 Edge gibi hem ön hem de arkadan kavise sahip, diğer model ise S7'ye benzer düz bir görünümde.
İddianın ardından akla ilk olarak Note 6 Edge modelinin S7 Edge'in satışlarını baltayabileceği geliyor. Hatırlatmak gerekirse Galaxy S7, 5.1 inç ekrana sahip iken S7 Edge modelinde 5.5 inçlik bir ekran yer alıyordu. Note 6 modelinde ise bu rakamın 5.8 inçe yükseleceği söyleniyor. Bu durumda iki model de birbirine çok yakın seviyede konumlandırılmış olacak.

Note 6 Ailesinin Teknik Detayları  

Teknik detaylar hakkındaki sızıntılara baktığımızda 5.8 inçlik ekranın QHD çözünürlükte Super AMOLED panele sahip olacağı belirtilmiş. Kamera modülü olarak da S7 ailesindeki 12 MP'lik sensörler tercih edilmiş, Note serisinin ayrıldığı nokta ise 6 GB bellek ve 4000 mAh batarya kapasitesi oluyor. Çipset konusunda ise Exynos 8890'ın hız aşırtılmış bir versiyonu ile Snapdragon 823 beklentiler arasında.
En düşük 32 GB depolama alanı ile gelecek seride Micro SD kart desteğinin de sunulması bekleniyor. Note 6'da parmak izi okuyucusunun yanı sıra bir de göz tarama için ayrı bir sensör bulunacağı iddia ediliyor. Ayrıca modelin çıkış tarihi Android N'in yayınlanacağı tarihler ile kesişebilir, bu durumda Note 6'nın kutudan Android N ile çıkması olası gözüküyor.
Görsel Galaxy Note 5 modeline aittir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7868 kez okundu.
33 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, note 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim