Anlık Bildirim

Samsung da Android Go programına katılabilir

Akıllı telefon programlarına önemli üreticileri eklemeye devam eden Google son olarak Samsung’un kapısını çaldı. Samsung da Android Go programına katılabilir.

Yıllardır Nexus haricinde Google’ın herhangi bir programına katılmayan ve kendi markası ile yoluna devam etmeyi tercih eden Samsung bu yıl bir sürpriz yapabilir. Firmanın Android Go için bir telefon hazırladığı gündemde.

Galaxy J2 Core özellikleri

Giriş seviyesi telefonlar için Android One programını başlatan Google geçen seneye kadar büyük hamleler yapamamıştı. Geçen yıl Android One programının seviyesini yükselten ve giriş seviyesine Android Go programını konumlandıran firma önemli üreticilerle desteklemeye başladı. Xiaomi, Motorola, HTC, Alcatel gibi bölgesinin önemli isimleri bu programlarda boy gösterdi. Sırada Samsung var.

Geekbench üzerinde ortaya çıkan benchmark skorları firmanın Galaxy J2 Core adında bir Android Go telefonu hazırladığı iddialarını doğruluyor. Samsung’un giriş seviyesi bir akıllı telefonuna ait skorları veren testlerde universal7570_go adındaki anakart dikkat çekiyor. Ayrıca işletim sistemi Android 8.1. Samsung hiçbir zaman orta seviye yeni telefonlarında en son Android sürümünü kullanmıyor.

4 çekirdekli bir ARM işlemci barındıran akıllı telefon 1GB RAM belleğe sahip. Zaten bu konfigürasyon Android Go işletim sistemi için yeterli görünüyor. Samsung’un telefonu ne zaman tanıtacağına dair bir bilgi yok.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim