Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir telefonu üç kamera ile gelecek

Galaxy F adıyla tanıtılması beklenen Samsung’a ait katlanabilir telefonun üçlü arka kamera paketine sahip olması bekleniyor. Cihaz Şubat ayında yapılacak MWC'de kapalı kapılar ardında gösterilebilir.
Samsung katlanabilir telefonu üç kameraya sahip Tam Boyutta Gör
Samsung’un katlanabilir cihazı akıllı telefon endüstrisinde yaratacağı değişim rüzgarı sebebiyle merakla bekleniyor. Güney Kore merkezli bir kaynak Galaxy F serisi altında sunulacak cihazın üçlü kamera paketiyle geleceği bilgisine ulaşmış.

Galaxy S10+ ile benzer olacak

Ortaya çıkan bilgiler yakında tanıtılacak Galaxy S10+ modeline benzer şekilde, katlanabilir telefonda da üç arka kamera çözümünün kullanılacağını gösteriyor. Yani çift kamera modülü üçüncü bir geniş açı sensör ile birlikte kullanılacak. Ayrıca Galaxy F’nin Bixby sesli asistanın 3.0 versiyonuyla gelmesi bekleniyor. Son olarak telefon katlanır konumda 4,6 inç, açıldığında ise 7,3 inç boyutunda ekrana sahip olacak.

Samsung katlanabilir telefonu üç kameraya sahip Tam Boyutta Gör

Her ne kadar resmi bir açıklama olmasa da Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung Galaxy F için kapalı kapılar ardında bir demo yapılacağı düşünülüyor. O zamana kadar cihaz hakkında 5G bağlantısı ve fiyatının yüksek olması dışında çok fazla şey öğrenemeyeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim