Anlık Bildirim

Samsung kendi oyun servisini duyurabilir

Samsung gelecek ay itibariyle PlayGalaxy Link adını verdiği oyun servisini duyurabilir. Servis kendi bilgisayarınızda oynadığınız oyunu mobil cihazlarınıza yansıtacak.

Son dönemde bulut altyapısı üzerinden oyun oynama imkânı sunan servisler ilgi görmeye başladı. Google Stadia ve Microsoft xCloud gibi servisler yakın zamanda rekabete katılacaklar. Samsung ise biraz daha küçük çaplı bir servis üzerinde çalışıyor.

PlayGalaxy Link kendi bilgisayarınızı bir sunucuya dönüştürüyor. Samsung’un Parsec adındaki düşük gecikmeli olarak PC üzerinden oyun akışı sunan hizmetten faydalandığı ve kendi markası ile sunduğu ifade ediliyor.

Parsec uygulamasını kurduktan sonra aynı ağ içerisinde yer alan mobil cihazlara oynadığınız oyunu aktarabiliyorsunuz. Dilerseniz ağ dışında olsanız bile internet üzerinden yine bilgisayarınıza bağlanabiliyorsunuz.

PlayGalaxy Link ise Samsung’un uyumlu akıllı telefonlarında oyun akışları sunma imkânı verecek. Henüz hangi modellerin uyumlu olduğu bilinmiyor ancak başlangıcın Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 serileri ile yapılması sürpriz olmaz. Samsung’un IFA 2019 fuarında ilk açıklamayı yapması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim