Anlık Bildirim

Samsung'tan Galaxy Fold ekran değişimi için tek seferlik indirim

Samsung, 1.980 dolar fiyat etiketine sahip katlanabilir telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirket ekran değişim ücretinde bir defaya mahsus olmak üzere indirim yapacak.
Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Fold'un düşme testine tabi tutulduğu bir video paylaşılmıştı. Ayrıca katlanabilir telefonun ekranının kolayca çizilebileceğini gösteren bir dayanıklılık testi de yayınlandı. Şüphesiz ki cihazın en kırılgan tarafı ekranı. Galaxy Fold'un ekranı hasar gördüğünde Samsung kullanıcılardan ekran değişimi için bir defaya mahsus olmak üzere 149 dolar talep edecek.
Güney Koreli şirket "Galaxy Fold Premier Service" hizmeti kapsamında müşterilere tek seferlik indirim yapacak. Dolayısı ile katlanabilir telefonun ekranı ikinci kez kırılırsa ekran değişimi müşterilere 149 dolardan çok daha pahalıya mal olacak. Söz konusu hizmetin cihazı 31 Aralık 2019 tarihinden önce satın alanlar için geçerli olacağını belirtelim.

Samsung tasarım sorunlarını düzeltti

Galaxy Fold'un en hassas noktası olan ekranı, katlanabilir telefonun çıkış tarihinin ertelenmesine neden olmuştu. Samsung, ekranla ilgili tüm tasarım sorunlarını gidererek cihazı piyasaya sürülmeye hazır hale getirdi. 1.980 dolar fiyat etiketine sahip telefon 27 Eylül Cuma günü ABD'de satışa sunulacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim