Anlık Bildirim

Samsung ücretsiz tema kullanımına sınırlama getiriyor

Android Pie güncellemesi ile birlikte Samsung telefonlarında ücretsiz tema kullanımına kısıtlama getirilecek. Kullanıcılar ücretsiz temaları sadece 14 gün tutabilecekler.

Bugün akıllı telefonlarda tema desteği yaygın özelliklerden birisi haline geldi. Pek çok arayüz platformu kullanıcılarına ücretli veya ücretsiz olarak farklı temalar sunuyor. Böylece büyük bir tema ekosistemi oluşmuş durumda. Samsung ise tema konusuna biraz farklı yaklaşıyor.

Yeni düzenleme

Kullanıcı sözleşmesinde yapılan yeni bir düzenlemeye göre Galaxy cihazlarında ücretsiz olarak sunulan temalarda kısıtlamaya gidiliyor. Android Pie güncellemesi ile birlikte kullanıcılar ücretsiz temaları sadece 14 gün deneyimleyebilecek.

14 gün dolmadan bir gün önce sistem kullanıcıları uyaracak ve 10 dakika öncesinde de standart temaya geçiş yapılacağına dair bilgilendirme uyarısı gelecek. Tam saatinde de telefon standart temaya geçiş yapacak. Bu esnada kullanıcıya benzer temalar önerilecek.

Samsung yetenekli tema tasarımcılarını finansal açıdan desteklemek için böyle bir yol izlediğini ifade ediyor. Ücretsiz temaların kısıtlanması ile kullanıcılar biraz daha ücretli temalara yönlendirilmiş olacak.

Samung’un Ocak ayından itibaren Android Pie güncellemesini sunmaya başlayacağı hatırlandığında en azından bir kaç ay daha temaları süresiz kullanma imkanı var diyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7990 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim