Anlık Bildirim

Samsung'un 1.800 dolarlık katlanabilir telefonu işte böyle görünecek

Samsung merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonunu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarmıştı. Karanlıklar altında sergilendiği için pek göremediğimiz cihaz işte böyle bir tasarımla gelecek...
Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonunu kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında ortaya çıkarmıştı. Önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen telefon 1.800 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıyacak.
Güney Koreli teknoloji devi katlanabilir telefonunu sergilerken sahne bilinçli şekilde karartıldığı için nasıl bir tasarıma sahip olacağını pek göremedik. Ancak şu an karşımızda Galaxy F (veya X) olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefonun 3 boyutlu render'ları var.

Menteşe tasarımı Surface Book'a benziyor

Yayınlanan görseller katlanabilir telefonla ilgili ortaya çıkan söylenti ve haberler temel alınarak hazırlandı. Yani şu an katlanabilir akıllı telefonun nasıl görüneceğini gösteren temsili resimlere bakıyoruz. Samsung'un katlanabilir telefonu da büyük ölçüde buna benzer bir tasarımla gelecek.
Katlandığında 4.6 inçlik (480 x 1960 piksel) bir dış ekran sunan telefon açıldığında ise ortaya 7.3 inçlik (1536 x 2152 piksel) bir ekran çıkıyor. Ayrıca görsellerde menteşesinin Microsoft'un Surface Book'da kullandığına benzediğini görüyoruz. Ancak Samsung'un bu menteşe tasarımını kullanacağına yönelik resmi bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
38831 kez okundu.
54 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim