Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir cihazının fiyatı 2500 dolara kadar çıkabilir

Samsung'un katlanabilir cihazı Galaxy Flex'e dair çok ilginç iddialar var. İddialar göre cihaz 1925 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacak 2565 dolara kadar çıkacak.
Katlanabilir ekranlı cihazlar son günlerde gündemi bir hayli meşgul eden yeni bir akıllı telefon trendi. İlk örneği geçtiğimiz ay Çinli akıllı telefon üreticisi Rouyu tarafından tanıtılan katlanabilir telefonlar için Samsung, Huawei ve LG gibi teknoloji devlerinin de çalışmaları sürüyor.
Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığını çok uzun zamandır biliyorduk ve şirket kısa zaman önce Galaxy Flex olarak piyasaya sürülmesi beklenen katlanabilir cihazının prototipini gün yüzüne çıkarmıştı. Sergilenen prototip cihazın açık şekildeyken 7.3 inçlik bir tablet, katlandığında ise 4.6 inçlik bir akıllı telefon olarak kullanılabildiğini gözler önüne seriyordu.
Cihazın fiyatı konusunda oldukça fazla iddia ve söylenti mevcuttu ancak bu seferki gerçekten güvenilir bir kaynaktan. Yeni sızıntıya göre cihaz 1925 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahip olacak ve 2565 dolara kadar çıkacak. Bu iki meblağ 640 dolarlık dev farka neyin sebep olduğunu bilmiyoruz ancak çok büyük ihtimalle fiyatı arttıran etmen depolama kapasitesi seçenekleridir.
Öte yandan cihazın varyantlarının 1700 dolar ile 2000 dolar arasında fiyat etiketlerine sahip olacaklarına dair iddialar da mevcuttu. Bu rakamlar yukarıdakiler ile kıyaslandığında biraz daha ılımlı gözükseler de Galaxy Flex her halükarda fiyatı ile dudak uçuklatacak.
Cihazın çok büyük olasılıkla gelecek sene Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yani bu iddialardan hangisinin doğru olup olmadığın öğrenmek için Mart ayına kadar beklememiz gerek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6877 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy flex, samsung katlanabilir akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim