Anlık Bildirim

Samsung'un yeni 64 megapiksellik kamera sensörü ilk olarak bir Redmi telefonda kullanılacak

Samsung'un yeni 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL görüntü sensörünün Galaxy Note 10'da kullanılması bekleniyordu. Ancak sensör ilk olarak Redmi markalı bir telefonda karşımıza çıkacak.
Samsung kısa süre önce 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL görüntü sensörünü tanıtmıştı. Yeni sensörün Galaxy Note 10'da kullanılması bekleniyordu ancak şirketin böyle bir planının olmadğı ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa 64 megapiksel sensör ilk olarak Redmi markalı bir telefonda kullanılacak.
Bununla birlikte yeni sensörle donatılmış ilk Samsung telefonun ise Galaxy A90 olabileceği söyleniyor. Cihazın 45 W hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı yönünde haberler de çıkmıştı. Öyle görünüyor ki Galaxy A90, kendisi ile birlikte birçok yeni özelliği de beraberinde getirecek.

Sensör seri üretime giriyor

Samsung'un yeni 64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL görüntü sensörünün ilk kez kullanılacağı Redmi telefonla ilgili henüz hiçbir detay yok. Ancak yakında cihazla ilgili daha somut bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor. Güney Koreli şirket bu yılın ikinci yarısında yeni kamera sensörünün seri üretimine başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim