Anlık Bildirim

Samsung’un yeni Android Go telefonu hazır

Galaxy A2 Core adındaki yeni Android Go akıllı telefonun hazırlıklarını tamamlayan Samsung yakın zamanda piyasaya sürecek. Modelin teknik detayları haberimizde.

Çok düşük bir donanım ve bunu kaldırabilecek şekilde optimize edilmiş özel bir Android sürümü kullanan Android Go telefonlar giderek artıyor. Samsung üçüncü kez bir Android Go akıllı telefonu piyasaya sürüyor.

Galaxy A2 Core özellikleri

Samsung’un teknik destek sayfasında listelenmeye başlayan yeni Android Go telefonu Galaxy A2 Core adını taşıyor. Bilindiği üzere Samsung artık Core isimlendirmesini Android Go telefonları için kullanmaya başladı.

Galaxy A2 Core tasarım açısından biraz geriye gidiyor ve önceki Samsung modellerinden hatırladığımız kalın çerçeveleri geri getiriyor. Hoparlör ise kameranın altına yerleşiyor. Gövde ise polikarbonat alaşımlı.

8 adet Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7870 yonga setinden gücünü alan modelde 1GB RAM yer alıyor. Android 8.1 Go sürümü üzerine Samsung’un kendi ara yüzü entegre edilmiş. İlk etapta Afrika ve Asya pazarı için piyasaya çıkacak modelin tanıtım tarihi olarak 22 Mart işaret ediliyor. Ülkemizde de 899TL seviyesinden Galaxy J4 Core modelini bulmak mümkündü.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim