Anlık Bildirim

Samsung yakında Galaxy A40 modelini piyasaya sürecek

Samsung çok yakında yeni bir A serisi telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy A40 olarak lanse edilmesi beklenen telefon Samsung Almanya'nın web sitesinde göründü.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde yeni bir A serisi akıllı telefon çıkaracak. Galaxy A40 olarak adlandırılan cihazın Samsung Almanya web sitesinde listelenmesi, yakında piyasaya sürüleceğini bir anlamda onayladı.
Galaxy A40, destek sayfasında SM-A405FN/DS model numarası ile listelendi. DS ibaresi çift SIM desteği sunacağı anlamına geliyor. Cihaz geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerinin arasında konumlandırılacak.

Exynos 7885 yonga seti ile gelecek

Akıllı telefon Alman web sitesinde ortaya çıktığı için muhtemelen öncelikle Avrupa pazarında piyasaya sürülecek. Maalesef, web sayfasında Galaxy A40'ın özellikleri hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak daha önceki GeekBench listesi Exynos 7885 yonga seti ile güçlendirileceğini açığa çıkardı.
Sekiz çekirdekli işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefonun kutudan Android Pie işletim sistemi ile çıkması bekleniyor. Ekran boyutu ve pil kapasitesi hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5195 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim