Anlık Bildirim

Samsung’dan Apple Siri’ye rakip: Bixby

Galaxy Note 7 skandalının ardından tekrar ayağa kalmak için çok daha güçlü bir cihazla geleceği belirtilen Samsung, Apple'ın sesli asistanı Siri'ye "Bixby" ile rakip olmaya hazırlanıyor.
Samsung’dan Apple Siri’ye rakip: Bixby
 
Üzerinden günler geçse de Güney Koreli üreticinin siciline kara bir leke olarak işlenen, dahası kullanıcıların gözünde büyük bir imaj kaybı yaşatan Galaxy Note 7'nin etkileri kolay kolay silinmiyor. Sürecin daha hızlı ve az sancılı geçmesini isteyen Samsung’un bu yüzden gelecek nesil cihazlarında üstün donanım ve yazılım özellikleriyle kendini affettirmek istediği belirtiliyor.
Kulislerde dolaşan son iddialara göre bir süredir kendi sesli asistanı üzerinde çalışan teknoloji devinin "Bixby" adını verdiği yazılım ile Apple Siri’ye dişli bir rakip çıkaracağı ifade ediliyor. Samsung’un yakın zamanda Siri'yi geliştiren "Viv Labs" şirketini satın alması ve "Bixby"ın marka tescilini yaptırması ise söylentilere kanıt olarak gösteriliyor.
Önümüzdeki 26 Şubat tarihinde tanıtılacak, yüksek ekran/kasa oranına sahip olacağı söylenen Galaxy S8'le birlikte görücüye çıkması beklenen Bixby’ın ne gibi özelliklere sahip olacağı, hangi dil ve cihaz desteğiyle geleceği ise şimdilik bilinmiyor. Şu anki tek gerçek, Güney Koreli şirketin yaşananları az da olsa unutturabilmek ve kullanıcıların gönlünü tekrar kazanabilmek için üstün bir cihazla karşımıza çıkması gerektiği.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4334 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
siri, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim